top of page
Sök

Äntligen är hela säsong 3 ute! Förra året hade Hitta hem 1,5 miljoner starter på urplay och 1,6 miljoner starter på Youtube (eller var det tvärtom?). Det gör Hitta hem till UR:s mest sedda vuxenprogram 2022. Kul! Hitta hem är en dramaserie med humor och värme som faktiskt verkar ha hittat hem till målgruppen, nyanlända, men den drar helt klart massor av andra tittare också. Prova du också, men börja gärna från och med säsong 1. Våra favoriter är säsong 2 och 3!


På bilden Johanna Lazcano och Gino Estéra, som spelat de populära karaktärerna Martina och Jamal ända sedan starten för tre år sedan. Stort tack från oss på Cinelandia till alla som har varit med och gjort serien till en succé. Det har varit ett nöje att jobba ihop!

Den här veckan är det extra fokus på judiska historier och livsöden, inte minst med tanke på Förintelsens minnesdag den 27 januari. UR passar på att lyfta fram Benjamin Wolffs dokumentär Mitt judiska jag.

Ibland jobbar Cinelandia-medarbetarna med andra produktionsbolag. Så är fallet med dramakomedi- serien Hitta hem, producerad av Wisefilm Industries (numera görs serien av Cinelandia, reds anm). David Wikdahl är producent, regissör och medförfattare till serien och Niklas Berglund är fotograf och klippare. Fortfarande (över ett år efter att den släpptes) ligger Säsong 1 i toppen bland UR:s serier. Faktum är att Hitta hem är UR:s mest använda program för vuxna under hela 2021! Det är vi såklart jättestolta över och hoppas att Säsong 2 snart ska vara ikapp (här ovan på 4:e plats på tittartoppen). Det har varit ett nöje att jobba med hela gänget!1
2
bottom of page